Damstra Vastgoed

Damstra Vastgoed is actief in renovaties en (her)ontwikkeling van binnenstedelijk onroerend goed. Met een eigentijdse visie ontwikkelen we hoogwaardige, eigentijdse en duurzame woningen, kantoren en winkels. Dit doen we met aandacht voor de kleinste details in ontwerp en afwerking, bovendien met respect voor de historie van bestaande panden. De woningen, bedrijfsruimten en winkels brengen we na realisatie op de markt voor verkoop of verhuur.

Uw pand(en) verkopen?
Overweegt u verkoop van uw onroerend goed? Damstra Vastgoed doet u graag een voorstel.  

Direct contact opnemen

Projecten

De behaalde resultaten van de afgelopen 10 jaar weerspiegelen ons succes. Onze kwaliteitseisen zijn hoog en dat is terug te zien in al onze realisaties. Bekijk hieronder een greep uit onze afgeronde projecten

Acquisitie

Uw vastgoed verkopen

Bent u op zoek naar een investeringsmogelijkheid; wilt u beleggen in vastgoed of juist uw vastgoed verkopen? Damstra Vastgoed zoekt doorlopend nieuwe posities om aan te kopen. Dit kunnen losse appartementen of bedrijfsruimtes zijn, maar ook complete vastgoedportefuilles.  Als het vastgoed past bij onze visie dan kopen we het, ongeacht de bouwkundige staat en/of huursituatie.

Wij zijn een financieel solide bedrijf. We bieden altijd marktconforme prijzen en ook dikwijls meer dan dat. Onze aankopen doen we snel en zonder ingewikkelde voorbehouden.

Dus: bent u voornemens uw onroerend goed te verkopen?
Of: zoekt u een partner om onroerend goed mee aan te kopen?
Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Direct een afspraak maken

Stel uw vraag

 

Damstra Vastgoed

T: +31 (0)35 208 53 69
M: +31 (0)6 - 215 077 35
E: info@damstravastgoed.nl

Binnendelta 10d
1261 WZ Blaricum
The Netherlands